Spring naar inhoud
Inloggen

Care-website

websites

Een website voor zorgorganisaties. Gebouwd op bewezen, robuuste techniek en met een aantoonbaar gebruiksvriendelijk CMS. Dat zijn onze Care-websites. Wil je slim, veilig en toegankelijk online communiceren met cliënten en andere belanghebbenden? Maak kennis!

Direct een demo aanvragen

Gebaseerd op 20 jaar ervaring

Complete website voor de zorg

Doordat we al duizenden websites gebouwd hebben, weten we wat er online werkt in de zorg. Dat hebben we samengebracht in onze oplossingen. Complete websites met uitgebreide functionaliteiten, waardoor je website al voor 80% klaar is. En de tijd en aandacht die dat scheelt in de opstart, kun je gebruiken om je website een eigen, unieke uitstraling mee te geven.

Meer over het Digital Communication Platform.

Een greep uit

Gerealiseerde care websites

Direct beginnen met vullen

Korte doorlooptijd, snel online

Ga je voor een Care website, dan activeren we de website direct in je eigen huisstijl. Vanaf dat moment kun jij én je collega’s beginnen met het vullen van de content. Wil je extra ondersteuning bij de structuur en invulling van je website? Dan helpen onze consultants met kennis van de zorg graag.

Uitbreiding en maatwerk mogelijk

Schalen, koppelen en ontsluiten, slim!

Wat vind jij van dubbel werk? Wij vinden het zonde. Daarom koppelen onze Care-websites met veelgebruikte software in zorg zoals EasyCruit, AFAS, Vilans en Infoland. En we integreren ook met andere systemen, denk aan systemen voor protocollen, cliëntenfolders of recruitmentsoftware. Ook kun je de website gemakkelijk uitbreiden met extra modules. Bekijk in onze modulecatalogus welke modules standaard of optioneel zijn. 

Dit alles maakt van Care-websites, een toekomstbestendig online platform waarmee je flexibel bent en gemakkelijk schaalt. Ook in combinatie met andere digitale communicatiemiddelen zoals Mailer of Reporting.

Eerste in Nederland Drempelvrij

Drempelvrij: toegankelijk voor iedereen

Circa 4 miljoen Nederlanders hebben te maken met een functionele beperking. Wij willen online voor iedereen toegankelijk maken. Daarom bouwen wij toegankelijke, online producten. Met succes want veel van onze producten hebben - vaak als enige in Nederland - het drempelvrij-waarmerk ontvangen. Ook onze Care-website*. Zo voldoe je direct aan de technische toegankelijkheidseisen van de WCAG.

* Geen overbodige luxe, want vernieuwde wetgeving verplicht zorginstellingen om per 23 september 2020 een toegankelijke website te hebben.

Meer over toegankelijkheid

Content management systeem

Aantoonbaar gebruiksvriendelijk

Een CMS dat écht gebruiksvriendelijk is. Zo typeren onze klanten ons Content Management Systeem. Software die alles biedt wat je verwacht en je verrast met extra, slimme opties. Gebouwd om je website SEO-, WCAG- en GDPR-proof in te richten. En dan hebben we het nog niet over de overzichtelijke structuur, gebruikersbeheer, kruisverbanden, versiebeheer en contentcomponenten.

Meer over het CMS.

Modules

Een aantal uitgelichte mogelijkheden

Onze klanten

We werken samen met zorginstellingen

Wij werken voor diverse zorginstellingen in de sector Zorg & Welzijn zoals: Verpleging, verzorging en thuiszorg (VVT), Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg, gehandicaptenzorg en Sociaal werk. We weten wat er speelt in de branche en hebben communicatiemiddelen die aansluiten op de communicatiebehoefte van de diverse stakeholders. Bekijk wat we nog meer doen voor zorginstellingen en/of bekijk ons speciale Cure website voor ziekenhuizen.

PRIJZEN

Tarieven

Basis

€7.850

licentie & hosting: €245 p/m


Een website volledig in eigen huisstijl met speciale mogelijkheden voor zorginstellingen.

Strategische kick-off

Implementatie huisstijl

Basismodules en -templates

Specifieke modules en templates voor de zorg

Conform webstandaarden & bewezen drempelvrij

CMS trainingsmateriaal

AVG/GDPR-ready

Veilig gehost in Nederland

Support

Basis SLA

Updates

Demo aanvragen

Uniek

€7.850 - €18.000

licentie & hosting: €245 p/m


Een website met een uniek design dat volledig aansluit bij de doelstellingen.

Bij de variant 'Uniek' krijg je alles van de Basis-variant plus een aantal uur extra inzet van onze consultants, designers en developers.

Vanuit de strategische sessies bepalen we samen waar de aanvullende uren voor inzetten en welke functionaliteit de prioriteit heeft.

Ons team gaat vervolgens aan de slag om de website volledig op maat maken. 

DEMO & meer info

Geïntegreerd

prijs op aanvraag

licentie & hosting: € 345 p/m


Een website met een uniek ontwerp, gekoppeld aan back-office systemen en/of cliëntenportaal. 

Bij deze variant gaat we in een aantal sessies kijken hoe we de gebruikte back-office systemen kunnen koppelen aan de website.

Zo kunnen we bijvoorbeeld het cliëntenportaal integreren zodat cliënten direct bij een pagina over een behandeling een afspraak in kunnen plannen (als ze zijn ingelogd). Maar denk ook aan het stroomlijnen van het sollicitatieproces. 

Vrijblijvend gesprek

Ik ben zeer tevreden met de website en het CMS. Het is overzichtelijk en simpel in gebruik en je kunt op creatieve wijze je website vullen en snel en makkelijk onderhouden.

Rogier Bremer medewerker communicatie Zorgcombinatie Noorderboog

Cases

Opgeleverde Care websites

Zelf proberen?

Vraag een demo aan

Demo Websites

Ervaar hoe makkelijk het is om een Care website te vullen. Tijdens een online meeting, laten we je binnen een uur alle mogelijkheden zien. Na de meeting kun je direct zelf aan de slag in een testomgeving. Gratis en vrijblijvend. 

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

MEER WETEN?

Neem gerust contact met ons op!

Alexander Buist

Consultant digitale communicatie

06 81419313 a.buist@iwink.nl

Anna Slooff

Consultant digitale communicatie

06 40283352 a.slooff@iwink.nl

Voor zorginstellingen

Meer communicatie-oplossingen