Spring naar inhoud
Inloggen

PlasBossinade - Een nieuwe corporate website

Afgelopen voorjaar kregen wij van onze huidige klant PlasBossinade de nieuwe huisstijl gepresenteerd. De vraag aan ons was om de technische ontwikkeling te verzorgen. Voor zowel website, intranet als nieuwsbrief.

Websites nieuwsbrief Diensten

Consultancy & development

Website

De corporate website van PlasBossinade werd opnieuw ontwikkeld op iWink CMS. De menu-indeling van de vorige website werd niet helemaal overboord gegooid. Wel werd er middels UX en content gekozen voor een indeling die prettiger navigeert voor de bezoeker. Bovendien is de website meer conversiegericht en bij mobiel bezoek kan je, waar je je ook bevindt op de website, in één klik bellen met PlasBossinade. Ook werd er gekozen voor het plaatsen van vlogs in de kennisbank en geeft de werken-bij pagina een goede indruk van hoe het is om te werken bij PlasBossinade. Kortom, een website van deze tijd. 

Snel in contact met PlasBossinade
PB-net is het intranet van Plasbossinade

Intranet: PB-net

PB-net is het intranet waarop de interne communicatie plaatsvindt bij PlasBossinade. Hier diende de nieuwe huisstijl ook naar voren te komen. We kozen voor een pragmatische aanpak. We hebben het font, logo en de kleuren aangepast. Een frisse aanblik en gewoon dezelfde functionaliteit die al bekend was bij PlasBossinade. 

Mailer: Nieuwsbrief & Evenementen

Er werd een nieuw mailingtemplate ontworpen volgens de nieuwe huisstijl. Deze werd ontwikkeld en geïntegreerd met mailer. Waardoor content makkelijk kan worden uitgewisseld tussen de mailingtemplate en de website. Daarbij werden de voormalige adreslijsten overgezet vanuit iMailingtool. De LegalLinks nieuwsbrief wordt verstuurd per rechtsgebied. Daarnaast wordt het template gebruikt voor uitnodigingen van evenementen. 

Mailingtemplate
Kennisbank & werken bij

Samenwerkingen

We werkten in dit project samen met het merkenbureau Dizain en online marketingbureau Storm Digital. 

Voor mij en PlasBossinade, was het vanzelfsprekend om de nieuwe website met onze vertrouwde partner iWink te bouwen. Het gevoel is al jaren goed. Naast iWink waren ook Dizain en Storm Digital nauw betrokken. Een zeer goede samenwerking met ieder zijn eigen inbreng op zijn eigen specialisme. Wij kijken met een zeer goed gevoel terug op dit project en zijn supertrots op het resultaat.

Frouke van Laar Marketing- en communicatiemanager

Meer weten?

Neem gerust contact met me op!

Mark Snippe

Consultant

050 2101200 m.snippe@iwink.nl