Strategie

Eenmaal online blijven we samen met u het webproduct monitoren, testen en optimaliseren. Dat is meer doen met internet.

Meer doen met internet

Meer doen met internet is blijvend kijken naar de prestaties van uw website of intranet. Voortdurend kritisch kijken naar verbeterpunten die uw internetstrategie verder kunnen verfijnen, dat is waar we goed in zijn.

Als klant van iWink verzekert u zichzelf van een team van specialisten dat niet uit beeld verdwijnt na de oplevering van uw website of intranet. Minstens zo belangrijk als het neerzetten van een passend online product, is het blijvend optimaliseren van dit product. Daarom spreken wij onze klanten regelmatig en adviseren we intensief over het verder doorontwikkelen van de online strategie.

Meten

Belangrijke basis van de adviezen die we geven is het analyseren van statistieken. Hoe wordt uw website gebruikt? We kijken niet alleen hoeveel bezoekers er zijn, maar vooral hoe deze bezoekers zich gedragen. We inventariseren welke verbeterpunten er zijn en op welke manier deze opgelost kunnen worden. We voorzien onze klanten van rapportages die verder gaan dan een opsomming van cijfers. Wat betekenen deze cijfers en hoe zijn ze te sturen? Aanpassingen kunnen snel en makkelijk doorgevoerd worden op het onderhoudscontract. Zo is uw website altijd optimaal aanwezig.

Blijvend in gesprek. Advies op maat.

In de intake is er uitgebreid gesproken over uw doelstellingen, doelgroepen, concurrentielandschap en de essentie van uw organisatie. Het is belangrijk regelmatig te bespreken welke ontwikkelingen er gaande zijn op deze gebieden. Wat speelt zich af in uw branche en hoe kunt u deze ontwikkelingen integreren of opvangen met uw internetstrategie? Ook in internetland verandert er veel en in razend tempo. Welke nieuwe technieken, trends of ontwikkelingen passen binnen uw strategie en leveren u daadwerkelijk iets op? Door structureel in gesprek te blijven, komen we samen tot mooie, zinvolle oplossingen op maat.

Strategische trajecten

Sommige vraagstukken behoeven meer aandacht. Dan is het goed om gedurende een korte periode intensief samen te werken. Denk bijvoorbeeld aan de introductie van een intranet in uw organisatie. Of het integreren van social media in uw communicatiestrategie. Wij adviseren u over de mogelijkheden en te nemen stappen op basis van de specifieke kenmerken van uw organisatie en werken samen toe naar een concreet plan dat u precies past. En uiteraard zijn we daarna ook altijd beschikbaar om mee te kijken en blijvend te adviseren.

Trainingen

Meer doen met internet is vooral zélf meer kunnen doen met internet. Daarom verzorgen we verschillende trainingen. Wij vertellen bijvoorbeeld graag hoe u Analytics kunt gebruiken om uw online strategie te blijven verbeteren. Ook zijn er verschillende trainingen op het gebied van social media. De trainingen zijn altijd op maat en op basis van uw eigen gegevens.

Kennis

De internetspecialisten van de Strategie-afdeling delen graag hun kennis. Want hoe meer onze klanten weten, hoe succesvoller ze zijn op internet. Onder Kennis & Inspiratie worden de laatste ontwikkelingen bijgehouden, maar zijn er ook veel tutorials te vinden.

Presentaties en workshops

Voor veel van onze klanten geven we presentaties over nieuwe ontwikkelingen of de specifieke toepassing van bestaande ontwikkelingen. In één middag worden hele afdelingen bijgepraat over bijvoorbeeld de toekomst van het internet of de mogelijkheden van social media voor hun organisatie. De presentaties worden altijd op maat gemaakt. Daarnaast organiseren we regelmatig een Walk-in

Gerard Top

Gerard Top

Internetconsultant Zorg & Welzijn

Thomas van der Woude

Thomas van der Woude

Business Development

Support Kennismaken & advies