Spring naar inhoud
Inloggen
Alle modules

AFAS OutSite

Informatie uit AFAS delen op je website? Met de module AFAS OutSite maak je een koppeling tussen externe processen en je back-office. Handig in bijvoorbeeld het recruitmentproces. 

Intern en extern verbinden

Heb je een jobs website of wil je een klantportaal ontwikkelen en gebruik je AFAS, dan is het slim om te koppelen met de module AFAS OutSite. De website integreert dan volledig met je back-office. Dit scheelt tijd, geeft transparantie en maakt je als organisatie extra toegankelijk. 

Recruitment

Binnen veel organisaties wordt het gehele recruitmentproces via AFAS georganiseerd. Door deze koppeling is het mogelijk om het gehele werving en selectieproces, van sollicitatie tot aanname, via workflows af te handelen middels je jobs website. 

ZuidOostZorg en AFAS

Zorginstelling ZuidOostzorg maakt ook gebruik van deze koppeling, daardoor is het mogelijk om:

  • vacatures op te nemen in zoekresultaten op de website
  • vacatures beter vindbaar te maken voor zoekmachines
  • vacatures automatisch op te maken in de look & feel van de website
  • vacatures in te zetten als component in een wervingscampagne

Bekijk het voorbeeld.

Verder: klantportaal, bestelplatform

Naast recruitment gebeurt er vast nog veel meer binnen je organisatie. Met AFAS OutSite kun je ook je eigen portaal bouwen en in contact blijven met externe relaties. Bijvoorbeeld voor inzicht in facturen, orders of tickets. Maar denk ook aan een bestelportaal voor klanten of het aanbieden van cursussen.

Alle modules