Spring naar inhoud
Inloggen

Business-website

websites

Een website voor al je producten en diensten. Gebouwd op bewezen, robuuste techniek en met een aantoonbaar gebruiksvriendelijk CMS. Dat zijn onze Business-websites. Wil je snel online, een professionele uitstraling én mogelijkheid tot schalen en/of koppelen? Maak kennis!

Direct een demo aanvragen

Gebaseerd op 20 jaar ervaring

Complete website, unieke uitstraling

Doordat we al duizenden websites gebouwd hebben, weten we wat er online werkt. Dat hebben we samengevoegd in onze Starter Kit. Een complete en pasklare website met uitgebreide functionaliteiten. En de tijd en aandacht die dat scheelt in de opstart, kun je gebruiken om je website een unieke uitstraling mee te geven. 

Meer over het Digital Communication Platform.

Een greep uit

Gerealiseerde Business websites

Direct beginnen met vullen

Korte doorlooptijd, snel online

Ga je voor een Business-website, dan activeren we de website direct in je eigen huisstijl. Vanaf dat moment kun jij én je collega's beginnen met het vullen van de content. Wil je extra ondersteuning bij de structuur en invulling van je website? Dan helpen onze consultants graag.  

Uitbreiding en maatwerk mogelijk

Schalen, koppelen en ontsluiten, slim!

Wat vind jij van dubbel werk? Wij vinden het zonde. Daarom koppelen onze Business-websites met veel software, zoals bijvoorbeeld met AFAS, LeadInfo of SAP. Ook kun je de website gemakkelijk uitbreiden met extra modules. Bekijk in onze modulecatalogus welke modules standaard of optioneel zijn. Dit alles maakt van de Business-website, een toekomstbestendig online platform waarmee je flexibel bent en gemakkelijk schaalt.

Drempelvrij: toegankelijk voor iedereen

Circa 4 miljoen Nederlanders hebben te maken met een functionele beperking. Wij willen online voor iedereen toegankelijk maken. Daarom bouwen wij toegankelijke, online producten. Met succes want veel van onze producten hebben - vaak als enige in Nederland - het drempelvrij-waarmerk ontvangen. Ook onze Business-website! Zo voldoe je direct aan de technische toegankelijkheidseisen van de WCAG.

Meer over toegankelijkheid.

Content Management Systeem

Aantoonbaar gebruiksvriendelijk

Een CMS dat écht gebruiksvriendelijk is. Zo typeren onze klanten ons Content Management Systeem. Software die alles biedt wat je verwacht en je verrast met extra, slimme opties. Gebouwd om je website SEO-, WCAG- en GDPR-proof in te richten. En dan hebben we het nog niet over de overzichtelijke structuur, gebruikersbeheer, kruisverbanden, versiebeheer en contentcomponenten.

Meer over het CMS.

Modules

Een aantal uitgelichte mogelijkheden

Cases

Recente projecten

referenties

Onze klanten

Van MKB-organisatie tot corporate, we werken voor verschillende organisaties in diverse branches. We weten wat er speelt en leveren slimme, digitale communicatiemiddelen die daarop aansluiten. En dat allemaal gecombineerd met de beste service en veel plezier. 

prijzen

Onze tarieven

Basis

€4.850

licentie & hosting: €210 p/m


Een Business-website in eigen huisstijl.

Strategische kick-off

Implementatie huisstijl

Basismodules en -templates

Specifieke Business modules & templates

Conform webstandaarden en bewezen drempelvrij

CMS trainingsmateriaal

Conform veiligheidsnormen

AVG/GDPR-ready

Support

Basis SLA

Veilige hosting in Nederland

Updates

Demo aanvragen

Uniek

€4.850 - €12.000

licentie & hosting: €210 p/m


Een website met een uniek design dat volledig aansluit bij de doelstellingen van de website.

Bij de 'Uniek'-variant krijg je alles uit het de Basis, plus een aantal uur extra inzet van onze consultants, designers en developers.

Vanuit de strategische kick-off bepalen we samen waar we de aanvullende uren voor inzetten en welke functionaliteit de prioriteit heeft.

Ons team gaat vervolgens aan de slag om de website volledig op maat maken. 

DEMO & meer info

Geïntegreerd

prijs op aanvraag

licentie & hosting: €305 p/m


Een website met een uniek ontwerp, gekoppeld aan back-office systemen. 

Bij deze variant ontwikkelen we een compleet op maat gemaakte website. Daarnaast integreren we de door jouw organisatie gebruikte back-office systemen zoals Navision, SAP en/of AFAS in de website.

Zo blijft bepaalde informatie automatisch up-to-date en kunnen bijvoorbeeld informatie-aanvragen die op de website worden ingevuld automatisch naar het gebruikte CRM worden gestuurd. 

Vrijblijvend gesprek

iWink CMS is een prettig, gebruiksvriendelijk én flexibel systeem. Zo is het gemakkelijk om functionaliteiten toe te voegen. Voor een corporate website kan ik het aan iedereen aanbevelen!

Marieke Kanon communicatieadviseur, Gasterra

Demo aanvragen

vraag geheel vrijblijvend een demo aan

Demo Websites

Ervaar hoe makkelijk het is om de Business website te vullen. Tijdens een online meeting, laten we je binnen een uur alle mogelijkheden zien. Na de meeting kun je direct zelf aan de slag in een testomgeving. Gratis en vrijblijvend. 

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

direct contact?

Bel of mail gerust!

Alexander Buist

Consultant digitale communicatie

06 81419313 a.buist@iwink.nl

Meer producten

Andere communicatie-oplossingen