iWink's Walk-in

kennisevent voor professionals in online marketing, communicatie en IT

Bezig met laden van video...

Praktisch bezig zijn met web

Wij zijn dagelijks bezig met web. We interpreteren trends, volgen belangrijke technische ontwikkelingen en vertalen al die kennis naar praktische oplossingen die uw organisatie helpen bij het behalen van haar doelstellingen. Tijdens iWink’s Walk-in delen we die kennis met onze klanten en andere professionals in online marketing, communicatie en IT.

Internet waardevol inzetten

De ontwikkelingen online gaan razendsnel. En er is zoveel. Wat zijn nou keuzes die bij u passen, voor nu en in de toekomst? Onze specialisten nemen u graag bij de hand door dit snel veranderende internetland. Niet alleen tijdens een project, maar juist ook tijdens onze walk-in's. 


Wat houdt zo'n middag in?

iWink’s Walk-in is een middag vol inspiratie en praktische toepassingen op het gebied van web, onder leiding van onze internetstrategen. Middels presentaties brengen we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen waarna u bijvoorbeeld aan de hand van een praktijkcase samen met de andere aanwezigen deze kennis gaat toepassen. Tijdens de afsluitende borrel kunt u ervaringen uitwisselen en kennismaken met onze overige klanten, maar natuurlijk ook bijpraten met uw vaste contactpersoon.


Ontvangt u graag een uitnodiging voor een volgende Walk-in?

Meld u dan aan voor onze update en zorg dat u de volgende walk-in niet mist!

    Bedankt voor je aanmelding, klik op de link in de e-mail die je net hebt ontvangen om je aanmelding te bevestigen.    Lees de verslagen van de voorgaande walk-ins:    Wij hebben de ambitie om u te laten excelleren in de inzet van internet.

    Meer informatie nodig?

    Neem contact op met Simon Wisselink door een e-mail te sturen naar s.wisselink@iwink.nl of te bellen naar 050 210 1200.