Gasunie kiest voor iWink

23 oktober 2008

De N.V. Nederlandse Gasunie en iWink hebben een partnership gesloten voor interactief webdesign ten aan zien van de websites en interne webapplicaties van Gasunie. In dit partnership hebben beide partijen als uitgangspunt dat de samenwerking wordt aangegaan voor een langere periode.

Groot compliment voor iWink

iWink zal de komende periode de lopende projecten voortzetten en nieuwe projecten gaan opstarten. Marc Schriemer, salesmanager bij iWink: “we zijn heel content dat Gasunie na een uitgebreid selectietraject uiteindelijk voor ons heeft gekozen. Ik zie het als een groot compliment voor iWink. Voor goede internetbureaus hoef je niet perse naar het westen van Nederland.”

Producten hebben een goed niveau

“Gasunie heeft gekozen voor iWink, omdat iWink grotere bedrijven tot hun klantenkring rekent en daar vergelijkbare trajecten als bij Gasunie tegenkomt. Zij beheersen alle disciplines waarvoor Gasunie een externe partner zoekt. De door hen geleverde producten hebben een goed niveau”, aldus Hansch van der Velden (manager Communicatie Gasunie).

Bronzen effie

iWink is een full service internetbureau uit Groningen. iWink ontwikkelt dagelijks websites en webapplicaties voor bedrijfsleven en overheden en gebruikt daarbij voornamelijk door iWink Lab ontwikkelde producten. Deze ontwikkelafdeling van iWink vormt het hart van haar dienstverlening. iWink won eerder dit jaar een Bronzen Effie voor haar rol in de toerisme campagne Groningen 2005-2007.