Spring naar inhoud
Inloggen

iWink genomineerd voor Groninger Ondernemingsprijs

Blog

Leestijd
2 min lezen
Datum

Mooi nieuws! We zijn genomineerd voor de Groninger Ondernemingsprijs (GOP). Een prijs die wordt uitgereikt aan een toonaangevende onderneming in stad en ommeland. “We zijn super blij met deze nominatie, net als in 2014. Hopelijk kunnen we het dit keer tot de finale schoppen” Jurriaan Wentink, mede-eigenaar van iWink.

Update: Helaas, geen finaleplek, maar wel mooie ontmoetingen en kennismakingen rijker! Next Generation Shipyards, van harte gefeliciteerd met de winst.

Met succes én dankzij ons team en onze klanten

Volgend jaar bestaan we 20 jaar. (Lees ons hele verhaal) De GOP gaat over hoe toonaangevend je bent. Jurriaan: “Toen wij startten met iWink speelde internet nog geen grote rol binnen ondernemingen, dat is nu wel anders. We hebben ons continu aangepast aan de snel veranderende omgeving. Gelukkig met succes en dankzij het vertrouwen van ons team en onze klanten.” 

Kant-en-klare, toegankelijke online producten

Inmiddels bieden we standaard, kant-en-klare online producten zoals websites, intranetten, online jaarverslagen, mailings en narrowcasting. Producten die voor 80% uit dezelfde basis bestaan. Met de overige 20% kunnen klanten het product eigen maken. “Wij bouwen op maat, maar hebben een hekel aan het wiel opnieuw uitvinden. Dit scheelt ons en de klant tijd en geld.” 

Daarbij zijn veel van de producten standaard drempelvrij, dat wil zeggen dat ze aan de WCAG-wetgeving voldoen. “Daarmee maken we online informatie voor iedereen toegankelijk, dus ook voor de 4 miljoen Nederlanders met een beperking. Zo dragen we bij aan een inclusief internet.” Bekijk ons WCAG-dossier. Ook de veiligheid van onze producten heeft continu onze aandacht, zo zijn we ook ISO27001 gecertificeerd. Meer over veiligheid.

“We zijn super blij met deze nominatie, een prestatie van ons team en onze klanten. We willen alle genomineerden van harte feliciteren. Op naar de nominatiebijeenkomst in september!”

Geen finale, wel een ambassadeursfilm

Je leest het vast al in de intro, de finaleplek hebben we niet gehaald. Wel veel mooie ontmoetingen en kennismakingen. En deze toffe ambassadeursfilm!