HEAD kiest iWink

30 maart 2012

HEAD is de beroepsvereniging voor zorgfinancials en hoger opgeleiden in financiële functies in de zorg. In samenwerking met HEAD gaat iWink de nieuwe website voor de organisatie bouwen.

HEAD & iWink

Mirjam Flantua, manager communicatie bij HEAD, vertelt waarom de vereniging voor iWink kiest: “HEAD is een actieve beroepsvereniging die haar leden een platform biedt voor kenniscirculatie (kennis halen, brengen en delen) en onderhouden van onderlinge contacten. Voor de ontwikkeling van onze nieuwe website hebben we meerdere partijen gesproken. iWink liet zien adviesvaardig te zijn en deed al voor het uitbrengen van de offerte uitvraag bij leveranciers waarmee later samengewerkt zou moeten worden. Dit heeft bijgedragen in de uiteindelijke keuze voor iWink als partner. Wij denken dat zij de geschikte partij zijn om het digitale platform voor onze leden naar het niveau te krijgen dat wij willen bieden.”

De zorg & iWink

iWink heeft ruime ervaring met het bouwen van websites en intranetten in de zorg. Zij werkt onder andere voor de zorginstellingen BethesdaInterzorg en OZG.