iWink steunt Maikel Scheffers bij Olympische missie

5 december 2013

Vandaag is de nieuwe website van Nederlands beste rolstoeltennisser Maikel Scheffers gelanceerd.. Daarmee sponsoren we Maikel in zijn Olympische missie naar Rio de Janeiro in 2016. 

Maikel Scheffers

Maikel is de huidige nummer 4 van de wereld en won al titels op Roland Garros, Wimbledon en de Australian Open. In 2011 stond hij zelfs een aantal maanden op de nr1 positie van de wereldranglijst. Hij is blij met de samenwerking met iWink: “Ik ben in eerste instantie professioneel rolstoeltennisser. Dat houdt in dat ik fulltime met mijn sport bezig ben. En dus heel veel in het buitenland verblijf. Communiceren met mijn fans, sponsoren, media en andere volgers doe ik dus voornamelijk online. In deze tijd is dan een professionele website een absolute must. Ik ben erg trots op het mooie resultaat wat door iWink tot stand is gebracht.”

Maikel, Fonds Gehandicaptensport & iWink

De samenwerking met Maikel kwam tot stand dankzij het Fonds Gehandicaptensport. Evelien, iWink: “Via het Fonds Gehandicaptensport zijn we in contact gekomen met Maikel. Hij was als ambassadeur van het fonds op zoek naar een partij die zijn online activiteiten professioneel kon aanpakken. De ambitie van Maikel en zijn gedrevenheid spraken ons direct enorm aan. Vanaf nu kunnen we Maikel volgen tot aan de Paralympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016. Op een manier die de waarde van internet goed laat zien."