Paul Dijkstra Award voor Jurriaan & iWink!

4 april 2011

Jurriaan Wentink, mede-eigenaar van iWink, heeft afgelopen vrijdag de Paul Dijkstra Award in ontvangst mogen nemen. Dit is een prijs van de Commercieele Club Groningen en de Jongeren Commerciële Club Groningen die in overleg met Paul Dijkstra wordt uitgereikt. Onze internetheld is uitgeroepen tot winnaar omdat hij volgens de jury “betrokken is bij een onderneming waar Groningen trots op kan zijn”.

Juryrapport Paul Dijkstra Award

De jury, bestaande uit Paul Dijkstra, Petra Verweij, Migchiel van der Zee en Seerp Leistra, vindt de bevlogenheid waarmee de Noord-Nederlandse markt door iWink wordt bewerkt opvallend. Jury: “Een marktbewerking die niet alleen bedoeld is voor het succes van iWink. Heel bewust wordt er ook het nodige teruggegeven aan de Noordelijke maatschappij. Dit komt tot uiting in het ondersteunen van goede doelen en een aantal noordelijke sportactiviteiten.” Voorbeelden hiervan zijn het bouwen van een website in één dag voor Stichting Little John, het bouwen van een website in één nacht voor De Nacht van Kunst & Wetenschap of de steun aan de landskampioen GasTerra Flames.

Paul Dijkstra Award

De Paul Dijkstra Award bestaat uit een replica van het beeld dat in 1999 aan Paul Dijkstra is uitgereikt en een cheque ter waarde van €1.500,= die iWink kan aanwenden ter verkrijging van professionele adviezen van een CCG-lid naar keuze.

iWink & Jurriaan bedanken iedereen voor de leuke reacties en hartelijke felicitaties!