Tweede seizoen Academy Noord officieel gestart

26 april 2012

Het tweede seizoen van Academy Noord is gisteren officieel van start gegaan met een seminar in het WTC Expo in Leeuwarden. Academy Noord is een samenwerkingsverband tussen vijf internetbureaus uit de noordelijke provincies die het noordelijk bedrijfsleven informeren over online communicatie. Dit seizoen is iWink, samen met Multimove uit Assen, partner geworden van Academy Noord. Bij aanvang van het seminar zijn iWink en Multimove officieel welkom geheten door tv-presentator en dagvoorzitter Wilfred Genee.

Circa 250 seatholders van Academy Noord waren bij het seminar aanwezig om zich te laten inspireren door trendwatcher Adjiedj Bakas, IT-strateeg Ben van der Burg, Lector social media Sjoerd de Vries en muzikante Susanne Clermonts a.k.a. 'Krause'. Thijs Helfrich, directeur van Wild Sea en partner van Academy Noord, sloot het seminar als vanouds af met ‘De Grote Multimedia Quiz’. Lees hier het verslag van het derde seminar.

Stagiair Nathan Koster heeft tijdens het seminar foto’s gemaakt. Deze zijn te bekijken op onze FacebookpaginaMeer weten over iWink & Academy Noord.