Wij zijn verhuisd!

18 juli 2011

Vanaf vandaag (18 juli) gaan wij onze activiteiten vanaf de derde verdieping van Vos Maupertuus in Groningen voortzetten. Deze verhuizing brengt ons niet alleen een nieuw kantoor maar ook een nieuwe website en een vernieuwde huisstijl. Allemaal verbeteringen om met nog meer enthousiasme meer te doen met internet.

Nieuw kantoor

Het nieuwe kantoor aan de Laan Corpus den Hoorn biedt naast het prachtige uitzicht op het Stadspark van Groningen, 580 vierkante meter vloeroppervlakte waar we onze internetinspiratie kwijt kunnen. Dat is een verdubbeling van ons huidige vloeroppervlak waar wij natuurlijk erg blij mee zijn!

In het najaar wordt ons kantoor uitgebreid met een interactieve showroom. Dit is een inspirerende presentatieomgeving waarin onze klanten en de bezoekers van Vos Interieur op een nieuwe manier internet kunnen beleven. Zo houden we de oorspronkelijke showroom van Vos toch nog een beetje in stand.

Vernieuwde huisstijl

Om geheel in stijl ons nieuwe kantoor in gebruik te nemen hebben wij onze huisstijl vernieuwd. Daarbij was het doel om het logo wat vriendelijker en meer van deze tijd te maken.

Het beeldmerk is voor het eerst gelanceerd op het dak van Vos Maupertuus. Een fotoactie op Twitter bracht het nieuwe logo extra onder de aandacht. Één van de mooiste foto’s was die van Elco van der Meer. Hij won met deze foto een iWink beachcruiser.

Nieuwe website

Zoals u ziet hebben wij ook een nieuwe website. Een website die u nog meer doet nadenken over internet. Wat doet internet met uw organisatie? Doet uw organisatie wel genoeg met internet? Zullen wij u daarbij ondersteunen? De video animatie op deze site vertelt onze visie op internet en de rol die internet inneemt binnen onze samenleving. Laat u inspireren door deze animatie en laat ons meedenken hoe uw organisatie hierop kan inspelen.