Spring naar inhoud
Inloggen

Kids2b - Op de nieuwe website komen alle locaties goed tot hun recht!

Jaarlijks maken 3500 kinderen gebruik van de dagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang of gastouderopvang van Kids2b, op 30 verschillende locaties in Noord-Groningen. De realisatie van de nieuwe website voor Kids2b was een prettige samenwerking en de website bevat een aantal handige functionaliteiten.

Websites Diensten

Consultancy, Design & Development

Vind een locatie bij jou in de buurt

Op de homepage is een interactieve kaart beschikbaar gesteld waar in iWink CMS zelf de eventueel later andere of nieuwe locaties kan worden toegevoegd. Op deze kaart is ook te zoeken op postcode of plaatsnaam, zodat je de opvang kan vinden het dichtst in de buurt. Op de zoekresultatenpagina is het mogelijk om te filteren op het soort opvang dat er gezocht wordt en is middels iconen weergegeven wat de locatie uniek maakt: 'Dicht bij school' of 'groen en avontuurlijk'.

Koppeling met Kidsvision

Nieuwe aanmeldingen moesten eerder handmatig verwerkt worden in het klantsysteem Kidsvision. iWink CMS en Kidsvision zijn in de nieuwe website gekoppeld, zodat aanmeldingen rechtstreeks in het klantsysteem komen en er geen fouten meer gemaakt kunnen worden door het overnemen van klantgegevens.

Iedere locatie een eigen pagina

Elke locatie heeft beschikking tot het inrichten van een eigen pagina met de specifieke openingstijden en soorten opvang. Ook is het mogelijk om op deze pagina een quote te plaatsen van tevreden ouders of het dagritme te omschrijven. Op deze manier krijgen ouders gelijk een compleet beeld van de locatie.

Werken bij

Werken bij is een apart gedeelte op de website van Kids2b. Hier kunnen vacatures worden opgezet en wordt er een beeld gegeven van de werkzaamheden en cultuur binnen Kids2b. Ook biedt deze pagina voldoende ruimte voor uitleg over de pedagogische visie van Kids2b.

Door iWink's kennis hebben we nu een website die niet alleen een duidelijk passende uitstraling heeft, maar ook heel gemakkelijk te gebruiken is door onze ouders, partners en medewerkers. Onze medewerkers kunnen gemakkelijk content aanpassen in het gebruiksvriendelijke iWink CMS.

Martine Afman Marketeer Kids2b

Mooie uitdaging

Dit zijn de uitdagingen waar wij blij van worden en bovendien goed in zijn! Een basis website, met verschillende maatwerk modules en een koppeling met het CRM pakket van Kidsvision. Kids2b stond open voor onze expertise en ideeen. Daarmee was dit voor ieder een prettige samenwerking.  

Meer weten?

Neem gerust contact met me op!

Mark Snippe

Consultant

050 2101200 m.snippe@iwink.nl

Cases

Meer projecten