Spring naar inhoud
Inloggen

Werken bij ZINN - gekoppeld met behulp van AFAS

ZINN is een zorgorganisatie voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Haar visie: aandacht voor elkaar geeft het leven glans. Dat hebben wij ook proberen uit te drukken in de doorontwikkeling van het werken bij onderdeel in combinatie met een AFAS-koppeling.

Sectoren Zorg en ziekenhuis-website Websites Diensten

Consultancy, design & development

Doorontwikkeling werken bij sectie op de website

Een tijd geleden realiseerden we met veel plezier de website voor ZINN. Inmiddels is de vraag naar zorgpersoneel toegenomen. Dit maakte de behoefte aan een vollediger werken bij gedeelte op de website groter. Wij mochten die voor ZINN realiseren. Dat deden we door een 'werken bij sectie' aan de huidige website te verbinden en te koppelen met AFAS Outsite.

AFAS Outsite

Veel organisaties maken voor hun recruitmentproces gebruik van AFAS. Daarmee kan het gehele werving- en selectieproces worden ingeregeld. Van het invoeren van vacatures tot de aanname van een nieuw personeelslid.

Vacatures vindbaar en visueel aantrekkelijk

Net als veel zorgorganisaties, maakt ook ZINN gebruik van AFAS voor haar recruitment. AFAS zelf biedt een mogelijkheid voor het publiceren van vacatures, alleen miste ZINN daarin haar eigen look and feel. Daarnaast was de wens om de vacatures beter vindbaar te maken, op de website en in zoekmachines.

Door onze doorontwikkeling en de koppeling met AFAS Outsite is het nu wel mogelijk om: 

  • een aantrekkelijke 'werken bij sectie' te presenteren
  • vacatures op te nemen in de zoekresultaten op de website
  • vacatures beter vindbaar te maken voor zoekmachines
  • vacatures op te maken in de look and feel van de website (dit kan in AFAS minder goed)
  • vacatures in te zetten als component in een wervingscampagne

Vacature-alert

Ook voegden we een vacature-alert toe. Hiermee schrijven potentiële medewerkers zich in voor een speciale mailing. Zodra er vacatures zijn, ontvangen zij een mail met daarin de nieuwste vacatures. Vacatures die passen bij hun voorkeuren, zoals bijvoorbeeld het gewenste vakgebied. Zo is de kans kleiner dat ZINN potentiële, passende medewerkers mist (wat weer scheelt in de wervingskosten).

Meer weten?

Neem contact op met Anna

Anna Slooff

Consultant digitale communicatie

06 40283352 a.slooff@iwink.nl