Spring naar inhoud
Inloggen

Zorg en ziekenhuis-website

Digitale oplossingen die echt het verschil maken.

Bij iWink begrijpen we dat de zorgsector unieke behoeften heeft als het gaat om online aanwezigheid. Of het nu gaat om ziekenhuizen, GGZ-instellingen, gehandicaptenzorg of thuiszorg, onze oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge verwachtingen van zowel zorgverleners als patiënten.

Functionaliteiten voor elke zorgbehoefte

Onze zorgwebsites combineren esthetiek met functionaliteit, waardoor ze niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook alle benodigde informatie efficiënt en duidelijk presenteren. Denk hierbij aan het gemakkelijk vinden van contactinformatie, duidelijke navigatie naar verschillende afdelingen, en toegang tot belangrijke patiënteninformatie.

Veiligheid en privacy voorop

De veiligheid van patiëntgegevens is cruciaal. Onze websites voldoen daarom aan de strenge beveiligingsnormen die essentieel zijn in de zorgsector. Privacy en bescherming van gevoelige informatie staan bij ons hoog in het vaandel, zodat zowel zorgverleners als patiënten verzekerd zijn van een veilige online omgeving.

Toegankelijk voor iedereen

Toegankelijkheid is een kernonderdeel van onze websiteontwikkeling. We zorgen ervoor dat onze zorgwebsites toegankelijk zijn voor alle gebruikers, inclusief mensen met een beperking. Dit betekent dat onze sites voldoen aan de WCAG-richtlijnen en dat iedereen, ongeacht fysieke of mentale beperkingen, de informatie gemakkelijk kan gebruiken en begrijpen.

Betrokkenheid en communicatie

We bieden geavanceerde mogelijkheden voor patiëntencommunicatie om de betrokkenheid te verhogen. Van interactieve kaarten tot geïntegreerde sociale media features, onze websites maken het makkelijker voor patiënten om te communiceren met zorgverleners en essentiële informatie te verkrijgen.

FEATURES

Enkele mogelijkheden uitgelicht

Cases

Succesverhalen

Neem vandaag contact met ons op

Ben je klaar om jouw organisatie digitaal te transformeren?

Alexander Buist

Consultant digitale communicatie

06 81419313 a.buist@iwink.nl