Spring naar inhoud
Inloggen

ZuidOostZorg - Een plek voor iedere doelgroep

ZuidOostZorg is een ouderenzorgorganisatie in Friesland. Met 14 locaties, 900 cliënten en bewoners, 400 thuiszorgklanten, 2.400 medewerkers en circa 1.000 vrijwilligers, was de organisatie op zoek naar een professionele, carewebsite die voor elke doelgroep een plek bood.

Sectoren Zorg en ziekenhuis-website Websites Diensten

Strategie, consultancy, design en development

ZuidOostZorg

ZuidOostZorg streeft naar een wereld waarin iedereen waardig en op eigen wijze ouder kan worden. Vernieuwen en innoveren staan beschreven in hun missie. Niet verrassend dat daar ook een professionele, corporate website bij hoorde die plek bood aan alle locaties, het gehele zorgaanbod en een volledig werken-bij platform met AFAS-koppeling. Ons Care websitepakket bood uitkomst!

Meerdere locaties, een online platform

Met 14 locaties kan het een uitdaging zijn om specifiek, maar ook corporate te communiceren. De corporate website geeft de mogelijkheid om organisatiebreed én locatiespecifiek te communiceren. Dit laatste wordt onder andere tastbaar door de kaart met daarop de locaties en verwijzingen naar locatiespecifieke landingspagina’s.

Koppeling AFAS OutSite

Veel organisaties regelen het recruitmentproces via AFAS. ZuidOostZorg maakt gebruik van de koppeling AFAS OutSite, zodat de website alle benodigde informatie ophaalt uit de back-office. Dat scheelt veel werk! 

Bij ZuidOostZorg is het daardoor mogelijk: 

  • vacatures op te nemen in zoekresultaten op de website
  • vacatures beter vindbaar te maken voor zoekmachines
  • vacatures automatisch op te maken in de look & feel van de website
  • vacatures in te zetten als component in een wervingscampagne
  • en meer, want ZuidOostZorg blijft haar website doorontwikkelen.

En nu?

Inmiddels staat de website van ZuidOostZorg al een tijdje online. De organisatie blijft de website doorontwikkelen waardoor het platform nog effectiever wordt. Zo is de AFAS-module uitgebreid en zijn de vacaturepagina’s uitgebreid en aangepast. 

Meer weten?

Neem contact op met Anna

Anna Slooff

Consultant digitale communicatie

06 40283352 a.slooff@iwink.nl