Spring naar inhoud
Inloggen

ZINN Zorg - Aandacht geeft het leven glans

Zorgorganisatie in Noord-Nederland (ZINN) verzorgt met ruim 3000 zorgprofessionals de gehele keten aan zorg voor ouderen. Van persoonsalarmering, huishoudelijke verzorging en thuiszorg tot dagbesteding in De Buurthuiskamer, revalidatiezorg, verpleging en verzorging in de zes ZINN locaties en palliatieve zorg.

Een frisse look and feel

Een frisse en toegankelijke nieuwe website was het belangrijkste uitgangspunt voor de nieuwe website van ZINN. Het doel was niet alleen om een visueel aantrekkelijke website te creëren, maar ook dat het intuïtief en gebruiksvriendelijk is voor alle bezoekers. Daarnaast was het van groot belang om het unieke gevoel en de sfeer van de verschillende woonzorglocaties goed over te brengen. 

Het resultaat mag er zijn! De nieuwe website heeft een moderne en vernieuwde uitstraling gekregen die de waarden en de professionaliteit van ZINN uitstekend weerspiegelt. De heldere en frisse vormgeving zorgt ervoor dat bezoekers zich meteen welkom voelen en gemakkelijk hun weg kunnen vinden.

Het resultaat

Er zijn duidelijke en logische routes naar verschillende belangrijke pagina’s, zoals het zorgaanbod, de locaties en de vacatures. Bezoekers kunnen eenvoudig navigeren naar de informatie die ze nodig hebben, of het nu gaat om specifieke zorgdiensten, contactinformatie of de laatste nieuwsberichten en updates van ZINN. Bovendien zijn er interactieve elementen toegevoegd, zoals een "hoe kunnen we je helpen?" zoekfunctie op de homepagina en met een vacature alert inschrijving om altijd op de hoogte te zijn van nieuwste vacatures bij ZINN.

De nieuwe website is volledig responsief zodat bezoekers op mobiel, tablet, laptop en desktop computer altijd en overal toegang krijgen tot de informatie die ze nodig hebben. De website is ook digitaal toegankelijk gemaakt zodat niemand uitgesloten wordt van informatie en ook mensen met visuele, auditieve of taal beperkingen de informatie op de website kunnen vinden en begrijpen.

Het project heeft geleid tot een website die goed aansluit bij de behoeften van de clienten, verwanten van clienten en toekomstige medewerkers. En laat op een inspirerende manier de ontwikkelingen van de zorg bij ZINN zien.