Werkwijze

Full service werkwijze

iWink is een full service internetbureau. Dat betekent dat u voor strategie, realisatie, beheer en optimalisatie bij ons terecht kunt. Bekijk hieronder de stappen uit ons werkproces en doorloop het full service traject.

  • Kennismaken
  • Project
  • Beheer & onderhoud

Kennismaken & advies

Wij zijn een full service internetbureau dat zich kenmerkt door haar persoonlijke aanpak. Daarom starten wij elke (eventuele) samenwerking met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees verder

Strategie

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan start u met een intake. Tijdens deze intake kijkt één van de internetspecialisten samen met u uitgebreid naar de mogelijkheden voor uw internetstrategie.

Lees verder

Projectmanagement

Zijn de doelstellingen van de nieuwe website concreet? Dan start het project met de toewijzing van een projectmanager. Eén contactpersoon die u tijdens het gehele project begeleidt.

Lees verder

Interaction Design

Heeft u een eigen projectmanager toegewezen gekregen? Dan start het project met het maken van een interaction design, een interactieve bouwtekening van uw website, webapplicatie of intranet.

Lees verder

Webdesign

Na de realisatie van het interaction design maken we het webdesign. Het webdesign is de grafische uitwerking van het interaction design.

Lees verder

Techniek

Op basis van het definitieve webdesign wordt uw website technisch gerealiseerd. Dat betekent dat de ontworpen pagina's worden gecodeerd en aan het webbeheersysteem worden gekoppeld.

Lees verder

Content

Zodra de informatiestructuur van uw website definitief is (na de oplevering van het interaction design), kunt u beginnen met het verzamelen van content. Op basis van het strategisch kader ondersteunen wij u graag bij de creatie, het verzamelen, het structureren en het vullen van content.

Lees verder

Hosting

Zodra uw website, webapplicatie of intranet technisch gerealiseerd is, is de vraag: wat en wie houdt uw website in de lucht? Onze full service internetdienstverlening biedt u een hostingoplossing op maat.

Lees verder

Veiligheid

Al bijna vijftien jaar houdt iWink honderden websites, intranetten, webapplicaties, apps en informatieschermen veilig online. Wij werken bij iWink met onze eigen software, Kirra, die door onze eigen mensen wordt beheerd. Dat vraagt veel energie, inzet en kunde. Het resultaat mag er zijn: er is nog nooit een website misbruikt die op Kirra draait.

Lees verder

Support

Eenmaal online met uw website, webapplicatie of intranet? Dan ondersteunen wij onze klanten met de service ‘Support’. Daar kunt u altijd terecht voor vragen, problemen en onderhoudswerkzaamheden.

Lees verder

Strategie

Eenmaal online blijven we samen met u het webproduct monitoren, testen en optimaliseren. Dat is meer doen met internet.

Lees verder