Content

Zodra de informatiestructuur definitief is, kunt u beginnen met het verzamelen van content. Op basis van de intake ondersteunen wij u bij de creatie, het verzamelen, het structureren en het plaatsen van content.

Content-ondersteuning

Een nieuw webproduct betekent vaak ook nieuwe content, of het vernieuwen van de content zodat die aansluit bij wat u wilt bereiken. Wij kunnen u helpen bij het bepalen van de juiste contentstrategie om uw doelen en doelgroepen te bereiken. Ook kunnen we u ondersteunen bij de creatie, het uitdenken, het verzamelen, het structureren en het vullen van de content.

Werkwijze

Afhankelijk van het project doen we eerst een intake, waarbij we het strategisch content kader gaan bepalen. Dat is een interactieve sessie waarbij we samen vanuit ieders eigen expertise kritisch kijken naar de content, de doelstellingen en samen het juiste pad kiezen om tot het beste resultaat te komen.

Content-training

Uw content komt pas echt tot zijn recht wanneer het op de juiste manier wordt gepresenteerd. Om u daarbij te helpen verzorgen wij trainingen in het gebruik van Kirra. Op basis van uw eigen website worden in de training de belangrijkste aspecten van Kirra behandeld en gedemonstreerd. Eventueel aangevuld met praktische oefeningen. De training wordt gegeven aan maximaal 7 personen, duurt circa 2 uur en kan op locatie worden verzorgd. 

Wat is content?

Maar wat verstaan we onder content? Content is alle inhoud waarmee u waarde toevoegt voor uw doelgroep. In de vorm van afbeeldingen, interactieve infographics, video's en/of tekst.

Wij helpen u bij:

  • het bepalen van de juiste content doelstellingen.
  • het bepalen van de juiste aanpak en strategie.
  • het plannen van content.
  • de content creatie, van zowel tekst, beeld als video.
  • het vullen van uw website, webapplicatie en intranet.
  • het managen van de content.
  • het meten van het succes van uw content.
Techniek Hosting