Strategisch kader

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan start u met een intake. Tijdens deze intake kijkt één van de internetspecialisten samen met u uitgebreid naar de mogelijkheden voor uw internetstrategie.

Strategie

Het slim inzetten van internet kan u helpen uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Wij hebben kennis van internet. U kent uw business door en door. Door deze kennis te combineren, komen we tot zinvolle oplossingen. Dit is een doorlopend proces: een webstrategie is nooit af. Daarom is het belangrijk doorlopend te kijken naar verbeteringsmogelijkheden voor uw website en/of intranet.

Strategiesessie

Tijdens een strategiesessie kijken we samen naar uw internetstrategie. U vanuit uw expertise, wij vanuit de onze. Welke doelen wilt u behalen? Wie zijn de doelgroepen? En hoe gedragen zij zich? Welke lessen kunnen we leren als we naar de huidige stand van zaken kijken? De sessie reikt verder dan alleen kijken naar uw huidige website. Door u echt goed te leren kennen, kunnen we u van een advies op maat voorzien dat bij uw business precies past. Zo geven we samen uw vernieuwde internetstrategie vorm.

Direct aan de slag

De sessie wordt vervolgens uitgewerkt in een concrete briefing voor het projectteam. In de project kick-off vertaalt de internetspecialist uw wensen en doelen naar alle projectleden. U ontvangt een samenvatting van het gesprek. Iedereen weet nu precies wat er opgeleverd moet worden. Zelf kunt u ook direct aan de slag: de kans is groot dat u vol met nieuwe ideeën zit voor uw nieuwe website, webapplicatie of intranet. Gedurende het hele project blijft de internetspecialist nauw betrokken en schuift op verschillende momenten weer aan. En uiteraard ook na oplevering.

Kennismaken & advies Projectmanagement