Spring naar inhoud
Inloggen

Woningcorporatie-website

websites

Een website voor woningcorporaties. Gebouwd op bewezen, robuuste techniek en met een aantoonbaar gebruiksvriendelijk CMS. Dat is onze woningcorporatie website. Wil je slim, veilig en toegankelijk online communiceren met huurders en stakeholders? Maak kennis!

Direct een demo aanvragen

Gebaseerd op 20 jaar ervaring

Complete woningcorporatie website

Dankzij onze jarenlange ervaring, weten we wat er online werkt. Dat hebben we samengevoegd in onze Woningcorporatie-websites. Een complete website met uitgebreide functionaliteiten, waardoor je website al voor 80% klaar is. En de tijd die dat scheelt, kun je gebruiken om je website een unieke uitstraling mee te geven. 

Meer over het Digital Communication Platform.

Een greep uit

Gerealiseerde Woningcorporatie websites

Direct beginnen met vullen

Korte doorlooptijd, snel online

Ga je voor een Woningcorporatie-website, dan activeren we de website direct in je eigen huisstijl. Vanaf dat moment kun jij én je collega's beginnen met het vullen van de content. Wil je extra ondersteuning bij de structuur en invulling van je website? Dan helpen onze consultants graag.

Uitbreiding en maatwerk mogelijk

Schalen, koppelen en ontsluiten, slim!

Wat vind jij van dubbel werk? Wij vinden het zonde. Daarom koppelen onze Woningcorporatie-websites met veel software en sluiten gemakkelijk aan bij woningzoekplatformen. Ook kun je een website gemakkelijk uitbreiden met extra modules. Bekijk in onze modulecatalogus welke modules standaard of optioneel zijn. 

Dit alles maakt van een Woningcorporatie-website, een toekomstbestendig online platform waarmee je flexibel bent en gemakkelijk schaalt. Ook in combinatie met andere digitale communicatiemiddelen zoals Mailer of Reporting

Eerste in Nederland drempelvrij

Drempelvrij: toegankelijk voor iedereen

Circa 4 miljoen Nederlanders hebben te maken met een functionele beperking. Wij willen online voor iedereen toegankelijk maken. Daarom bouwen wij toegankelijke, online producten. Met succes want veel van onze producten hebben - vaak als enige in Nederland - het drempelvrij-waarmerk ontvangen. Ook onze Woningcorporatie-websites. Zo voldoe je direct aan de technische toegankelijkheidseisen van de WCAG.

Meer over toegankelijkheid.

Content Management Systeem

Aantoonbaar gebruiksvriendelijk

Een CMS dat écht gebruiksvriendelijk is. Zo typeren onze klanten ons Content Management Systeem. Software die alles biedt wat je verwacht en je verrast met extra, slimme opties. Gebouwd om je website SEO-, WCAG- en GDPR-proof in te richten. En dan hebben we het nog niet over de overzichtelijke structuur, gebruikersbeheer, kruisverbanden, versiebeheer en contentcomponenten.

Meer over het CMS.

Een aantal uitgelichte mogelijkheden

woningcorporaties

Onze klanten

Wij werken voor woningcorporaties van alle formaten (XXS t/m XL). We weten wat er speelt in de branche en leveren slimme, digitale communicatiemiddelen die aansluiten op de communicatiebehoefte van de diverse stakeholders. En dat allemaal gecombineerd met de beste service en veel plezier. Bekijk wat wij nog meer doen voor woningcorporaties.

prijzen

Tarieven

Basis

€7.850

licentie & hosting: €245 p/m


Een website volledig in eigen huisstijl met speciale mogelijkheden voor woningcorporaties.

Strategische kick-off

Implementatie huisstijl

Basismodules en -templates

Specifieke woningcorporatie modules & templates

Conform webstandaarden & bewezen drempelvrij

CMS trainingsmateriaal

AVG/GDPR-ready

Veilig gehost in Nederland

Support

Basis SLA

Updates

Demo aanvragen

Uniek

€7.850 - €16.000

licentie & hosting: €245 p/m


Een website met een uniek design dat volledig aansluit bij de doelstellingen.

Bij de 'Uniek'-variant krijg je alles uit de Basisvariant plus een aantal uur extra inzet van onze consultants, designers en developers.

Vanuit de strategische sessie bepalen we samen waar de aanvullende uren voor inzetten en welke functionaliteit de prioriteit heeft.

Ons team gaat vervolgens aan de slag om de website volledig op maat maken. 

DEMO & meer info

Geïntegreerd

prijs op aanvraag

licentie & hosting: €365 p/m


Een website met uniek ontwerp en gekoppeld aan een of meerdere back-office systemen. 

Bij deze variant gaat we in een aantal sessies kijken hoe we de door jouw organisatie gebruikte back-office systemen kunnen koppelen aan de website.

Zo kunnen we de huurder bijvoorbeeld zelf gemakkelijk reparatieverzoeken via de website die automatisch intern naar de juiste afdeling doorgeplaatst worden.  

Vrijblijvend gesprek

Cases

Recente projecten

Demo aanvragen

vraag geheel vrijblijvend een demo aan

Demo Websites

Ervaar hoe makkelijk het is om een woningcorporatie website te vullen. Tijdens een online meeting, laten we je binnen een uur alle mogelijkheden zien. Na de meeting kun je direct zelf aan de slag in een testomgeving. Gratis en vrijblijvend. 

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Direct contact?

Bel of mail ons gerust!

Alexander Buist

Consultant digitale communicatie

06 81419313 a.buist@iwink.nl

Meer producten

Andere communicatie-oplossingen voor woningcorporaties