Corporate

Specialist in digitale corporate communicatie

Heldere online communicatie met relevante informatie voor iedere specifieke doelgroep. iWink zorgt samen met u dat uw online kanalen aansluiten bij alle doelgroepen en strategieën.

 

De online communicatie van uw organisatie naar een nóg hoger niveau

Bent u de goedkoopste binnen uw sector, heel erg gespecialiseerd of levert u juist een totaaloplossing? Als zakelijk dienstverlener is het van belang duidelijk uit te leggen welke meerwaarde u biedt aan een andere organisatie. Om dit te onderbouwen en het vertrouwen bij de potentiële klant te bevorderen, zijn klantenverhalen een effectief middel. iWnk zorgt dat u online uitstraalt dat uw organisatie dé kennisautoriteit is in uw branche. Sterker nog: Uw website ademt specialisme.

Het automatische inladen en bijwerken van een productdatabase? Minder telefoontjes met bestellingen door de nieuwe online bestelstraat? Een portaal waar klantgegevens automatisch synchroniseren? iWink helpt u om een koppeling op te zetten. Zeg nou zelf, we houden allemaal van online gemak.

Trends & ontwikkelingen

iWink organiseert regelmatig seminars, waarin we de actuele trends en ontwikkelingen behandelen. Bovendien bezoeken we regelmatig congressen en seminars. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent digitale communicatie. We zijn op die manier uw ervaren en betrokken specialist, met uitstekende kennis van de corporate-sector.

iWink ontzorgt

We gaan met u in gesprek over de strategie en zorgen voor advies op maat. We bieden uitstekende support en verzorgen de upgrades van het platform. U hoeft daar dus zelf niet naar om te kijken. U heeft regelmatig contact met uw eigen consultant, die u meer kan vertellen over bijvoorbeeld onze servicebundels. Wij verzorgen de technische realisatie en kunnen de realisatie van content voor u uit handen nemen.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met digitalisering van uw communicatie?

Neem contact op met Hanna via h.d.jong@iwink.nl of telefonische op 085 4017102 (direct) of 06 44631663 (mobiel).

We creëren draagvlak bij de verschillende doelgroepen en doen dat met een online, visueel aantrekkelijke presentatie. Oftewel, de ultieme online communicatie.

  • Full-service dienstverlener voor meer dan 30 corporate organisaties, 
  • Plug and play: Content voor de website, nieuwsbrieven, narrowcasting en intranet in één CMS, 
  • Een betrouwbare partner met verstand van zaken in de corporate-sector,
  • Uitgerust met een support-afdeling die direct voor u klaar staat.

Recente cases

Heuvelman Ibis

We realiseerden voor Heuvelman en Ibis een website die bijdraagt aan een betere leadgeneratie. De website moet de activiteiten beter onder de aandacht brengen en hierbij ook concrete cases benoemen.

ZZP-Nederland

ZZP Nederland maakt gebruik van het CRM pakket van All Solutions. iWink heeft samen met All Solutions een koppeling gemaakt naar de website om zo gegevens van leden automatisch te kunnen synchroniseren. 

iWink levert met behulp van Kirra, haar eigen diensten en die van partners totale digitale comnunicatieoplossingen voor de zakelijke markt.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met digitalisering van uw communicatie?

Neem contact op met Hanna via h.d.jong@iwink.nl of telefonische op 085 4017102 (direct) of 06 44631663 (mobiel).

De samenwerking met Gasunie is een echt partnership.

Sinds 2008 zijn wij met veel plezier internetpartner van Gasunie. In de afgelopen jaren hebben we onder meer tientallen websites, het social intranet en het narrowcastingsysteem mogen realiseren.

Bezig met laden van video...

Een selectie uit onze klanten

iWink
Laan Corpus den Hoorn 200
9728 JS Groningen
E-mail
support@iwink.nl
Telefoonnummer
050 210 12 00
Faxnummer
050 318 05 30
KVK
02066088

Hanna de Jong

Meer weten? Neem dan contact op met onze corporate-specialist. 

Update!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief update!

  • Maandelijks verstuurd,
  • Cases en voorbeelden,
  • Interessante nieuwsfeiten,
  • Nieuwe digitale producten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Bedankt voor je aanmelding, klik op de link in de e-mail die je net hebt ontvangen om je aanmelding te bevestigen.