Website in 1 dag voor Health Energizers!

Health Energizers!, het maatschappelijk project van GasTerra en GasTerra Flames, heeft een website. iWink steunde dit initiatief door in 1 dag een website voor dit goede doel te bouwen. Lees hier meer over het project en bekijk het resultaat.

Een website in 1 dag voor het goede doel

Tijdens een website in 1 dag bouwt iWink samen met de klant binnen acht uur een nieuwe website. Vier keer per jaar bouwt iWink een website in 1 dag voor een goed doel. Dit keer is het goede doel Health Energizers! Dit is een sportproject dat kinderen stimuleert om meer te bewegen en te sporten.

Homepagina van health-energizers.com
Homepagina van health-energizers.com

iWink & Health Energizers!

iWink vindt sport belangrijk en gelooft dat het gebruik van internet door sportteams, -verenigingen en -evenementen hen kan helpen hun prestaties te verbeteren. Vandaar dat iWink ook Health Energizers! een warm hart toedraagt.

Hoe verloopt een website in 1 dag?

Tijdens een website in 1 dag staat een team van iWink klaar om de website te realiseren. De dag begint met een kick-off waarin het plan van aanpak wordt besproken. Vervolgens begint het ontwikkelen van een klikmodel, een webdesign en de implementatie ervan. Doordat GasTerra Flames de hele dag aanwezig is kunnen er snel beslissingen worden genomen. Hiernaast zijn Peter van der Molen van GasTerra Flames en André Jilderda het webdesign aan het bespreken.

GasTerra Flames over de website in 1 dag

GasTerra Flames is heel blij met de website die iWink heeft aangeboden: “Health Energizers! is een maatschappelijk project dat wij uitvoeren met behulp van een aantal partners. Daar zijn wij heel blij mee, want op die manier wordt het ons mogelijk gemaakt om op een goede wijze iets te doen voor de regio Groningen. iWink is één van die partners en wij zijn ontzettend blij met de gratis website die zij voor ons hebben gemaakt. Nu kunnen we Health Energizers! nog meer onder de aandacht brengen en de daarbij behorende doelen halen en daar gaat het uiteindelijk om.”

GasTerraFlames.nl vernieuwd! Ontwikkeling website UNStudio.com