Websites Royal Wagenborg online

Royal Wagenborg. Experts in internationaal transport. Over water en wegen. Voor elke vervoersvraag of logistiek probleem hebben zij een oplossing. Wij mochten twee nieuwe websites voor de organisatie maken. Een nieuwe corporate website en een nieuwe careerwebsite.

Responsive corporate website

De vraag van Royal Wagenborg was om een nieuwe, responsive website te bouwen waarbij alle diensten, bedrijven en industrieën duidelijk worden vertoond. Gepresenteerd op basis van de behoeften van de bezoeker. En met de focus om meer beleving over de bühne te brengen. 

Want, Wagenborg is meer dan de schepen en kranen alleen. Ze bieden totaaloplossingen in vervoersvraagstukken. Wereldwijd. En met circa 3500 medewerkers. Het is het doel van de nieuwe, corporate website om dat nog beter te vertellen én te laten zien.

Bezoekersgerichte website

De nieuwe website brengt informatie over de diensten, industrieën, de verschillende bedrijven en verhalen samen. Meertalig en bezoekersgericht. Een goed voorbeeld daarvan is de interactieve kaart op de homepagina die de diensten, industrieën, bedrijven en verhalen letterlijk en figuurlijk in kaart brengt. Een ander leuk detail is de pagina over de ontstaansgeschiedenis van Wagenborg.

Royal Wagenborg & iWink

Wij vinden beide websites erg mooi geworden. Bouke Weening, projectmanager iWink: “Ze stralen kracht uit en de structuur is duidelijk.” En wat vindt Wagenborg zelf? Guus van der Linde, manager communicatie en identiteit: “Ik ben er trots op dat het zo goed gelukt is om een complexe organisatie als Wagenborg, zo goed online te presenteren.”

Careerwebsite

Naast de corporate website is ook de nieuwe, responsive careerwebsite online gegaan. Het webdesign daarvan is verzorgd door de Campaign Group. Om die website een persoonlijke touch te geven, maakt de website gebruik van ip-herkenning. Komt er een potentiële werknemer uit Vietnam op de website, dan wordt de website in het Vietnamees gepresenteerd.

Technische realisatie Klunder.nl Onzichtbaarziek.nl online