Datema.nl: internationale profilering met persoonlijke touch

Datema is dé leverancier van nautische veiligheid en data-oplossingen voor rederijen, scheepswerven en watersportwinkels. iWink heeft in samenwerking met Datema de nieuwe website gemaakt. Marjan van Delden van Datema: “Onze nieuwe website maakt onze toegevoegde waarde veel beter zichtbaar.”

Productenweergave

Een doelstelling van de website is om de grote hoeveelheid aan producten en diensten van Datema te tonen. Marjan van Delden van Datema: “Wij willen de klanten een beter beeld geven van wat Datema allemaal levert. De manier waarop wij ons assortiment op de website kunnen tonen maakt dat wij de websitebezoekers continu kunnen blijven verrassen met gerelateerde producten en diensten.”

Persoonlijke touch

Naast de presentatie van de producten en diensten wil Datema de persoonlijke eigenschappen van de internationale organisatie benadrukken. Marjan van Delden: “Wij zijn geen dozenschuivers. Wij staan bekend als een organisatie die haar klant persoonlijk adviseert en bijstaat voorafgaand aan, tijdens en na een reis.” Om dit te benadrukken staan de medewerkers van Datema centraal op de website en kan een bezoeker direct contact opnemen met de desbetreffende afdeling.

Datema & iWink

De nieuwe website bevalt Datema goed. Marjan van Delden: “Het beheren van de website werkt perfect. Alles is aan te passen en je kunt direct zien wat je doet. Verder verliep de samenwerking tijdens het project super.” Op dit moment heeft de website van Datema geen functionaliteit voor een webshop. Mocht Datema dit in de toekomst wensen, dan is de website daar zo op ingericht dat dit eenvoudig gekoppeld kan worden.

Share your opinion

Datema vraagt haar websitebezoekers om hun mening over de nieuwe website. Heeft u iets te vertellen over de website? Share your opinion. Wilt u ook een oplossing voor het tonen van een breed productassortiment op uw website? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Technische realisatie website City of Talent Technische realisatie dtpathome.nl