Multisite Boerderijvakanties.nl

Boerderijvakanties.nl is een website voor het reserveren van accommodaties voor overnachtingen op het platteland. Het platform brengt de geïnteresseerden in en aanbieders van een verblijf op het platteland samen.

Multisite Boerderijvakanties.nl

De website van boerderijvakanties is een multisite van boerderijkamers.nl. Dat houdt in dat er een kopie van boerderijkamers onder een nieuwe domeinnaam beschikbaar wordt gemaakt. De website komt overeen qua structuur en functionaliteit, maar is anders qua huisstijl.

Een multisite is een oplossing die erg geschikt is voor bedrijven die onder verschillende domeinnamen, vergelijkbare producten of diensten willen vermarkten. Remco Groothaar van Boerderijkamers en Boerderijvakanties: "In het verleden hebben wij gekozen voor de naam Boerderijkamers, hier staan alleen kamers, appartementen en vakantiehuizen op, maar geen campings. Omdat veel campinghouders ook op Boerderijkamers wilden adverteren, hebben wij besloten om een nieuw platform te lanceren waar ook campings gebruik van kunnen maken. Uiteraard wel zolang ze affiniteit met overnachten op het platteland hebben. Om die reden zijn we naast Boerderijkamers nu ook met Boerderijvakanties gestart en kunnen wij het platform verder uitbreiden.”

Boerderijvakanties

Boederijvakanties biedt op dit moment 756 overnachtingsmogelijkheden aan in Nederland, België, Frankrijk en andere landen binnen Europa. Een uitgebreid zoekfilter met diverse sorteermogelijkheden en een koppeling met Google maps helpt de gasten een keuze te maken uit het uitgebreide aanbod. Bent u op zoek naar een overnachtingsmogelijkheid op het platteland of heeft u er een beschikbaar, dan weet u nu waar u terecht kunt!

Sportplein Groningen: het voorportaal voor sport en bewegen in de provincie Technische realisatie Prinsenhof Groningen