Van der Veen Bedrijfswagens: mobieler dankzij nieuwe responsive website

Van der Veen Bedrijfswagens is al 36 jaar een betrouwbaar adres voor nieuwe en gebruikte bedrijfswagens. iWink ontwikkelde de nieuwe responsive website voor Van der Veen Bedrijfswagens.

Vernieuwde responsive website met meer aandacht voor totale dienstverlening

De oude website van Van der Veen Bedrijfswagens heeft jarenlang trouwe dienst gedaan, maar was niet geschikt voor mobiele apparaten. De slogan van Van der Veen Bedrijfswagens, 'Als mobiliteit belangrijk voor u is', ging dus niet helemaal op. De nieuwe website is niet alleen geschikt voor mobiele apparaten, de website heeft ook een betere ontsluiting van het brede dienstpakket van Van der Veen Bedrijfswagens. Bezoekers zien nu in een oogopslag wat Van der Veen Bedrijfswagens voor ze kan betekenen, in de oude website was deze informatie niet direct zichtbaar voor de bezoeker. 

Presentatie voorraad en services

De core business van Van der Veen Bedrijfswagens is het verkopen van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens. Het bedrijf heeft klanten in het hele land en uitgangspunt is om de klant zo snel mogelijk de weg op te laten gaan met de auto. Wanneer een bedrijfswagen stuk is of schade heeft gereden zorgt Van der Veen Bedrijfswagens altijd voor vervangend vervoer. Zo is de klant altijd snel op weer op weg en ondervind deze geen hinder in het beoefenen van de bedrijfsactiviteiten. Een goede presentatie van de voorraad en services zijn de twee uitgangspunten geweest voor de realisatie van de nieuwe website. Dit uit zich onder andere in:
 

  • Directe toegang tot de verschillende categorieën voertuigen vanaf de home pagina
  • Mogelijkheid tot het uitlichten van voertuigen
  • Directe ontsluiting van services
  • Mogelijkheid tot printen van voertuiginformatie en het contact opnemen via e-mail / telefoon via de website

Koppeling met Autodata WheelerData

Om de uitgebreide voorraad van Van der Veen Bedrijfswagens op de website zichtbaar te maken realiseerde iWink een koppeling tussen de website en Autodata WheelerData. Van der Veen Bedrijfswagens gebruikt Autodata Wheelerdata voor het tonen van de voorraad op zowel de eigen website als op social media en diverse autoportalen zoals Marktplaats en Autotrack en social media. Wanneer Van der Veen Bedrijfswagens een auto invoert wordt deze meteen zichtbaar op de website en ook wanneer een auto is verkocht is deze na het labelen als verkocht niet meer zichtbaar op de website. Naast de auto's die binnenkomen via Autodata WheelerData heeft Van der Veen Bedrijfswagens ook de mogelijkheid om zelf auto's in te voeren via het CMS. De voorraad kan doorzocht worden op type, merk en via een vrij zoekveld. Op deze manier vindt de bezoeker altijd het type bedrijfswagens dat bij het gebruik past.

Leasecalculator

Naast het verkopen van gebruikte en nieuwe bedrijfswagens is het mogelijk om via leasepartners een bedrijfswagens te leasen bij Van der Veen Bedrijfswagens. Op de oude website werden alleen leasebedragen vermeld, in de nieuwe website kan de bezoeker ook de beste lease optie berekenen. iWink heeft op basis van een door Van der Veen Bedrijfswagens aangeleverde formule van de leasepartners een lease calculator ontwikkeld. In de berekening zijn de verschillende regels met betrekking tot lease meegenomen. 

Meer weten?

Neem contact op met Jurriaan of Mathijs wanneer u meer wilt weten over websites voor de automotive branche.

Jurriaan Wentink

Jurriaan Wentink

Commercieel directeur

Mathijs Carolus

Mathijs Carolus

Projectmanager

Nieuwe website voor MEE Drenthe Toptaken website voor woningcorporatie Nijestee