Technische realisatie mijnbalansventilatie.nl

Communicatiebureau VosLibert vroeg ons om de technische realisatie van mijnbalansventilatie.nl te verzorgen. De precieze opdracht? Het webdesign omtoveren tot een interactieve website met verrassende effecten en animaties. Het resultaat van deze succesvolle samenwerking is te bekijken op mijnbalansventilatie.nl.

Het concept: Mijn Balansventilatie

VosLibert kreeg de opdracht van de VLA (Vereniging Leveranciers Luchttechnische Apparaten) om het imago en de naamsbekendheid van balansventilatie te vergroten. Een systeem voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. VosLibert ontwikkelde de campagne ‘Mijn balansventilatie’.

Samenwerking VosLibert & iWink

Omdat de website over balansventilatie vol met verrassende effecten gerealiseerd moest worden, vroeg VosLibert ons om het webdesign technisch te realiseren. Maar waarom kozen zij voor een samenwerking met iWink? Martin de Witte, VosLibert: “iWink is een vertrouwde partner die direct begrijpt wat we bedoelen. Aangezien we in dit project een singlepage design wilden hebben met veel javascript was iWink de enige juiste partij om dit samen mee op te pakken.”

Marc van der Haar, iWink: “In samenwerking met VosLibert hebben we bekeken hoe de technische realisatie het concept kon verrijken. Het resultaat is een interactieve website met veel verrassende effecten.”

En, hoe is de samenwerking verlopen? Martin de Witte: “Wij zijn verschillende keren langs geweest bij iWink op kantoor om alle aspecten van de website te bespreken. We hadden direct in de gaten dat het begrepen werd. Ook tijdens de bouwfase hebben we een paar keer een en ander afgestemd maar verder verliep alles vlekkeloos en snel.” 

Mijnbalansventilatie.nl

Het resultaat van de samenwerking is een website waar de bezoekers op een verrassende manier tips, ervaringen en informatie over de regelgeving rondom balansventilatie kunnen vinden. Ook kunnen zij meer te weten komen over balansventilatie door een open vraag te stellen. Op basis van de keywords die gebruikt worden, wordt er een antwoord op de vraag gegeven. Zijn ze eenmaal overtuigd van de voordelen van balansventilatie? Dan kunnen ze direct een installateur bij hun in de buurt opzoeken op basis van hun postcode.

Mijnbalansventilatie.nl. Het resultaat van een goede samenwerking tussen een communicatiebureau en een full service internetbureau. Wilt u meer weten over onze werkwijze en samenwerking met andere bureaus? Doorloop dan ons full service werktraject en kies een onderdeel uit waarvoor u ons wilt inschakelen.

Nieuwe website Gasunie Transport Services Webshop R&D Hotel