Responsive website Well Services Group

Well Services Group (WSG) is een internationale dienstverlener in de olie en gas industrie. WSG komt voort uit drie afzonderlijke divisies die ze nu met één duidelijke visie en gezicht naar buiten willen presenteren. Wij mochten hierin ondersteunen door de ontwikkeling van de nieuwe corporate website.

Vraag WSG aan iWink

In de eerste plaats wilde WSG graag een nieuwe website die de visie en stijl van het nieuwe merk uitdraagt en cross-selling van de verschillende diensten stimuleert. Daarnaast blijft WSG een allround dienstverlener met flexibele en innovatieve oplossingen die hebben geleid tot resultaten om trots op te zijn. Deze kwaliteiten blijven behouden en waren dus ook belangrijk bij de ontwikkeling van de nieuwe website.

Nieuwe visie, nieuwe stijl

Bij deze nieuwe positionering hoort allereerst een passende nieuwe look. Samen met VNR Communicatie heeft WSG een nieuwe huisstijl geïntroduceerd die wij als basis hebben gebruikt voor het grafisch ontwerp van deze responsive website.

Focus op de behoefte van de bezoeker

De homepage van de website is een essentieel onderdeel. Het is de ingang voor diverse doelgroepen met ieder hun eigen informatiebehoefte. De interactieve wereldkaart maakt in één oogopslag de wereldwijde projecten van WSG inzichtelijk. De foto/video slider toont de diversiteit van projecten en oplossingen. Ook is de slider één van de ingangen naar het portfolio, waar de samenhang tussen de voormalige divisies samenkomt.

Efficiënte contentrelaties

In Kirra, het contentmanagementsysteem, bestaan relaties tussen de divisies, diensten, apparatuur en contactpersonen. Hierdoor wordt elk onderdeel getoond, op alle plaatsen waar dat relevant is en daarmee is de samenhang van deze onderdelen een stuk duidelijker inzichtelijk. Daarnaast hoeft WSG de content slechts op één plaats in het cms aan te passen, wat erg efficiënt werkt.

In samenwerking met het hele team bij iWink hebben wij een nieuwe website gemaakt met een WOW-effect. iWink heeft ons van het eerste contactmoment tot aan de live-website optimaal begeleid en veel tot het succes van dit project bijgedragen.

Klaus Harm
Chief Information Officer
Aanpak Ring Zuid: Nieuwe weg, nieuwe website Hoe jij ook een vliegende start maakt met je jaarverslag