Arbeidsbemiddelaar Prima Personeel lanceert nieuwe website

Prima Personeel, opgericht in 1998, is een allround arbeidsbemiddelaar gespecialiseerd in de branches: installatie- en electrotechniek, metaal, bouw, schilders, groenvoorziening, detailhandel en horeca. Prima heeft vestigingen in Groningen, Emmen en Schiedam. Daarnaast zijn Kennispartner, Prima ZZP, FC Groningen uitzendbureau en Circle-U onderdeel van Prima Personeel.

De website van Prima Personeel is vernieuwd! De website heeft een overzichtelijke pagina-indeling gekregen en maakt vanaf nu gebruik van het gebruiksvriendelijke Webbeheer CMS.

Multi-website

Prima Personeel is de hoofdonderneming van KennispartnerPrima ZZPFC Groningen uitzendbureau en Circle-U. De partners van Prima Personeel hebben voor de realisatie van hun websites gekozen voor een multi-website. Dit is een website die uit meerdere onafhankelijke websites bestaat maar vanuit één Webbeheer CMS beheerd kan worden. De websites hebben een soortgelijke vormgeving maar onderscheiden zich door de toepassing van hun eigen huisstijl. De websites van de partners zijn ook door iWink ontwikkeld.

Twitterfeed

De website van Prima Personeel bezit ook een twitterfeed. Hierin staan alle updates van het Twitter account van Prima Personeel. Op die manier zijn de websitebezoekers altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Prima Personeel.

Loonstroken en jaaropgaven downloaden

Ook heeft het prima personeel van het uitzendbureau de beschikking tot een persoonlijke pagina. Hierop kunnen zij direct hun loonstroken inzien en jaaropgaven downloaden.

Vacatures aanmelden en aanmaken

Prima Personeel maakt ook gebruik van de module formulierenbeheer. Dit maakt dat zij geheel zelfstandig formulieren kunnen definiëren zoals een vacature, inschrijvingsformulier of een aanmeldingsformulier voor vacatures.

Euroborg Horeca een maand online! Wat zijn de resultaten? Nieuwe websites voor Prima Personeel