Hier start het ecosysteem voor Groningse start-ups en ondernemers

Begin maart is de nieuwe website van Founded in Groningen officieel in gebruik genomen. De website is het platform voor ondernemers die hun bedrijf hebben opgericht in Groningen. Hier worden start-ups, ondernemingen en initiatieven samengebracht en wordt het Groningse ecosysteem voor start-ups op de kaart gezet. In dit artikel lees je meer over hun nieuwe site.

Vernieuwd platorm

De community is een echt netwerkplatform waar ondernemers voor zichzelf een gratis profiel kunnen registreren, hun bedrijf kunnen aanmaken, nieuwsberichten kunnen schrijven en evenementen kunnen organiseren.

Omdat er veel initiatieven worden gestart in Groningen en van alles wordt georganiseerd is het voor veel ondernemers onoverzichtelijk wat er allemaal speelt. Op Founded in Groningen wordt dit gebundeld, zodat er een overzichtelijk totaalbeeld ontstaat.

Van elkaar leren

Via het laagdrempelige platform komen bedrijven en ondernemers gemakkelijk met elkaar in contact. Ondernemers leren van elkaar op de bijeenkomsten die worden georganiseerd, waardoor start-ups niet dezelfde fouten maken als hun voorgangers en sneller kunnen groeien. Doordat zoveel mogelijk bedrijven meedoen ontstaat een groot netwerk van bedrijven, ondernemers, evenementen en initiatieven, verzameld op één plaats. Founded in Groningen geeft daarmee een beeld van wat er allemaal wordt gedaan, welke bedrijven er in de regio actief zijn en welke innovaties er ontstaan. Daarmee zet de regio Groningen zich als innovatief ecosysteem op de kaart.

Founded in Groningen

Founded verbindt, ondersteunt en promoot startups, bedrijven en initiatieven in het Groningse innovatie ecosysteem. Het platform is gerealiseerd uit een samenwerking van iWink met G2K en Marketing Groningen

Hi Elon! We Are Electrifying, let's do business! Hoe het Bevrijdingsfestival zich online voorbereidt op veel bezoekers