Nieuwe website ESMÉ interieurbouw

ESMÉ is een toonaangevende en veelzijdige interieurbouwer. Of het nu om een kantoor, winkel of praktijk gaat. ESMÉ maakt het. Dat wilde de organisatie ook online nog beter laten zien. Daarom bouwden wij in samenwerking met ESMÉ een nieuwe website én ondersteunden wij de interieurbouwer bij de creatie van haar content door het schrijven van teksten, het vullen van de website en advies over haar content marketing.

Strategisch kader

In een strategische sessie zijn de wensen van ESMÉ in kaart gebracht. Belangrijkste opdracht voor de nieuwe website was om de  opgeleverde projecten beter in beeld te brengen, hun werkwijze visueel aantrekkelijk te presenteren en tegelijkertijd de diverse doelgroepen uit de verschillende branches aan te spreken.

Visuele website

Het resultaat is een website waarin het beeldmateriaal van ESMÉ leidend is. Alle opgeleverde projecten zijn groot weergegeven. Zo ziet de bezoeker direct wat Esmé maakt. En hoe ze dat doen, dankzij de visuele stappenplannen die zijn weergegeven op de site.

Doelgroeppagina’s en branchepagina’s

ESMÉ is werkzaam binnen veel verschillende branches. Op de website wordt elke branche afzonderlijk beschreven op speciale branchepagina's. Bijvoorbeeld voor opdrachtgevers in de gezondheidszorg of in het onderwijs. Omdat ESMÉ ook voor verschillende doelgroepen werkt, zijn er daarnaast ook speciale doelgroeppagina's ontwikkeld. Bijvoorbeeld voor architecten en aannemers

Content creatie voor ESMÉ

Naast de ontwikkeling van de website, hebben wij ESMÉ ondersteund in haar content creatie. Zo hebben wij een deel van de teksten voor de interieurbouwer geschreven. Met name de brancheteksten en de teksten voor de aannemers en architecten hebben wij verzorgd. Daarnaast hebben we de website gevuld, pagina's ingericht en voorzien van meta informatie.

Brenda van de Wal, content marketing specialist bij iWink: "Voor het schrijven van deze teksten zijn we uitgegaan van de informatiebehoefte van de desbetreffende doelgroepen. Welke informatie zouden zij willen lezen en welke vragen zouden zij beantwoord willen zien? Een intake gesprek vormde hiervoor de basis. Deze input samen met een keyword analyse per pagina liggen ten grondslag aan de teksten."

Esme.nl

Marco Drijfhout van ESMÉ interieurbouw over de website: “Wij zijn tevreden over het resultaat. De website is echt het verlengstuk van onze showroom geworden.” Over de ondersteuning op het gebied van de content creatie is Marco duidelijk: “Interieur bouwen is echt ons ding. Content creëren is dat minder. Daarom zijn wij blij dat iWink ons hierin ondersteunt.”

De komende periode blijven wij ESMÉ ondersteunen in de optimalisatie van haar website. Een belangrijk onderdeel van ons full service concept.

Nieuwe website Art Salon Holland Intranet Dialyse Centrum Groningen