Webshop R&D Hotel

De Healthy Ageing Campus is de plek waar wetenschappers en ondernemers vanuit de hele wereld samenwerken aan innovaties om de gezondheid in de wereld te verbeteren. De campus is een belangrijke speler in de internationale onderzoeksbranche en legt de focus op Food & eHealth, Biomedical Technology en Pharma. Om de onderzoekers en bedrijven optimaal te ondersteunen in hun samenwerking heeft de Healthy Ageing Campus het R&D Hotel geopend.

R&D Hotel

Het R&D Hotel is een fysieke locatie waar de wetenschappers en ondernemers die actief zijn op het terrein van de Healthy Ageing Campus, 24/7 terecht kunnen om aan hun onderzoek te werken. Via de webshop van het R&D Hotel kunnen zij een flex werkplek, een vaste werkplek of een kantoor huren. Ook faciliteert de webshop haar gasten in het boeken van aanvullende diensten zoals vergaderruimtes, vervoersmiddelen en/of  evenementlocaties.

Get connected, inspired en involved

De webshop van het R&D Hotel is de eerste fase van Healthy Ageing Campus om haar onderzoekers en de betrokken bedrijven virtueel en fysiek met elkaar in contact te brengen, elkaar te laten inspireren en te betrekken bij de diverse Healthy Ageing onderzoeken. De komende periode ondersteunen wij de organisatie in haar doelstelling om de onderzoekers en bedrijven met elkaar in contact te brengen.

Technische realisatie mijnbalansventilatie.nl Website studievereniging ECU’92